Wednesday, May 22

WEDDING TREE FOR GUEST

Assalamualaikum. Hello.



Instead of provide guest book, aku order Wedding Tree untuk tetamu sign or wish nanti as a kenangan, gitewww. Sebabnya aku rasa Wedding Tree ni lagi best sebab nanti boleh frame-kan and hang it on wall. Even yang contra nya, wedding tree ni tak boleh tulis wish panjang-panjang lah kan. Just leave finger stamp and sign saja, hehe. Dah order wedding tree ni include sekali dengan 3 colors ink pad. Cumanya memula memang nak tetamu cop guna jari saja sebab nanti lagi cantik jadinya hehe, tapi rasa mcm tak sesuai pulak, kesian nanti jari kotor ada bekas ink kan. So, InsyaAllah aku akan order cop yang ada corak sikit dan dalam kepala otak ni of course nak corak Paisley haha. Dah tanya dekat SP Fastprint tempat tempah kad jemputan harituh, boleh siap dalam 2-3 hari saja, takpa yang tuh nanti kita settlekan. Hewhewhew. Sebab wedding tree ni pon tak arrive lagi, dalam masa terdekat ni. Nanti aku review aku order dekat mana okay!


Picture credit to Google






So, para tetamu sekalian. Sudi la ya nanti tinggalkan "jejak" anda dekat wedding tree ni nanti, hehe!


So, today we got another 15 days to go. Ohmannnnn! Haha, perasan dah rojak + ABC sekarang weh. InsyaAllah, semuanya akan di permudahkan. InsyaAllah, Ameen! Gementar + Teruja + Gembira! Hewhewhewhew.


Chill. Bye.

No comments: