Thursday, June 13

HANTARAN DARI SUAMI

Assalamualaikum. Hello. 



Amboi title nak suami saja kan. Huahuahuahua. Okay la tuh sebut bebetul suami dari mention Encik Suami la Encik Hubby la apa kan, wakakakaka! Perlu ka ada Encik? Huahuahuahua. Okay. Mood rajin nak update sudah sampai. Mood rajin lepas kenyang, lunch hour sudah habis. Weee. Okay, last entry pasal hantaran dari aku untuk Apit. So, this entry pasal hantaran dari pihak Apit untuk aku pulak okay! Simple and short!




1. Sirih Junjung




2. Buah-buahan




3.  Telekung dengan kain pasang baju kurung.
Actually telekung dengan sejadah yang untuk Apit tuh kami beli dekat Pekan Rabu, Alor Star masa kebetulan p sana harituh. And aku pon tak tau pasal kain pasang ni tetiba masa terima hantaran tengok ada sekali, hehe. Sebab memang nak letak sejadah saja. Cantik kain ni, aku suka. 




4. Handbag dan Kasut.
Barang-barang ni beli super awal macam yang aku story before this, beli dua hari lepas dirisik. Bapak awal, haha. Simple Guess crossbody bag dan Mocassin/Flat from favourite Charles & Keith. Add on collection, berbaloi sebab memang selesa. Serious selesa. Heeee :D




5. Perfume dan Jam Tangan
Actually at first aku nak beli perfume Crabtree & Evelyn saja. But then, bila bau perfume Burberry ni jatuh cintan pulak. Sedap bau dia. And macam Apit dapat jugak, promoter tuh bagi CK Euphora and CK Eternity sekali. Dapat lah 3 jenis sekaligus. Sengaja tak beli set yang ada sekali body lotion, hee. And jam tangan, bought from this one kakak yang jual dekat Instagram. Even sebenarnya aku lebih jatuh cinta dengan one of watch collection from Michael Kors, tapi dapat MBMJ pon bersyukurlah hehe. Sebabnya tak jumpa jenis jam MK yang aku nak tuh! 



Gambar kenduri tak banyak dalam simpanan aku dengan Apit. Tak banyak dalam handphone kami, yang ada pon ada selected yang aku dah upload dekat Instagram. Hehe. Tak sabar nanti nak amik selected photos dari Cham, our OP. Okay sudah, sambung buat kerja. Even mata dah layu, mengantok, zzzzz!



Chill. Bye.


No comments: