Friday, July 26

BAJU PENGANTIN : EMERALD GREEN

Assalamualaikum. 



 Hello. Amboi, lamanya menyepi. Lamanya tak update. Update pasal preparation saja harituh? Dah lepas kenduri selesai semua dah tak update? Amboi dia! Hiks. Buat perangai la tuh kan, perangai malas. Ngeh ngeh :p



Ini pon short update saja kot, hehe. Actually dekat OP memang aku dah ambil a few selected pictures pon harituh, memang untuk tiga-tiga events pon dah ambil. Tapi malas nak upload semua tuh nauzubillah sungguh. Haha, dekat Facebook dengan Instagram pon aku upload selected pictures ja. Link kan sekali, senang. Hiks. Cuma untuk akad nikah ja aku upload semua gambar yg aku ambik dkt OP. Untuk kenduri pulak, aku ambik yang tangkap dekat rumah ja, hee. Untuk outdoor photoshoot tak ambik pulak, ngeh. 



So, ini untuk resepsi sebelah suami - 9 June 2013. English theme.



Busana pengantin dari Butik Busana Fitri, Pekan Baru, Sungai Petani. Baju pengantin perempuan emerald green tuh aku sewa, tapi untuk veil dan shawls aku tempah suruh butik buatkan sekali. So, sekarang veil dan shawls ada dalam simpanan aku. Nak pakai p mana pulak? Haha! Pakai raya lah kot, wakakaka! 



Seriously, I love this color and dress. Bukan nak puji taste sendiri. Tapi, sungguh punya aku suka dengan baju pengantin yang aku pilih untuk kedua-dua kenduri. Hee. Iya la kan, tak suka tak kan nak pilih 

=_____=""


shoot paling aku suka! :D 











Cake sponsored, acik nina - emak saudara sebelah Apit sponsor untuk kami, hee.
Dan aku suka gila tengok Apit pakai macam nih, seriously melttttttting hikhik :p





Nanti rajin aku upload and review apa-apa pulak pasal kenduri hari tuh, InsyaAllah. Hehe.



Selamat Berpuasa. Puasa hari ke-17.



Bye. Chill. 

1 comment:

A Girl Like You said...

salam. hi! Blogwalking! :)

Honestly, yes, dua2 color pun nice! emerald green & royal purple, even i biasanya suka pastels, tapi ur colors ni looks good on u!