Friday, September 13

HONEYMOON : KRABI (Super Short & Simple)

 Hello. Assalamualaikum.



Bab kenduri/kahwin harituh pon tak habis cerita/review kan? Tetiba dah nak update pasal honeymoon, wakakakakaka. Serious ke nak update? Coihh sangat.


Actually dah tak reti nak story macam mana pon sebab dah lama, lama lah sangat kan. Even semuanya masih segar di ingatan dan rindu, cewahhh. Tapi nak type dan story macam dah lama jaa. Sat sat na, aku share pictures sikit ja dulu. Ngehhh.



Date : 30 June - 3 July 2013
Flight from Penang to LCCT and LCCT to Krabi.
Hotel : Ananta Burin Resort, Ao Nang.
Package : Free and Easy, dekat sana baru cari nak join package apa.






 Bamboo Island. Dalam package Phi Phi Island. 


 Nature spirit sangat husband iolls ni tau! Hikhiks :D



 Super lovely beach. Super nice view. Subhanallah, ciptaan Allah memang terbaik! :) 


One day, InsyaAllah will come to visit you again Krabi. And for sure will take this package again. Hehe. 



InsyaAllah, nanti aku sambung cerita dengan details lagi. Bila tuh dop tahu lagi. Aku pon kena seru blogging spirit jugak kot, ngeh. Alhamdulillah, dah 3 bulan lebih kahwin, bergelar isteri. Everything goes well. Everything is nice. Syukur. Semoga Allah terus merahmati dan memberkati pernikahan ini. Hee.


Okay!


Chill. Bye 

No comments: