Thursday, January 30

RUN BABY RUN

Assalamualaikum, Hello! 



Run lah sangat kan? Mihmihmihmih. Actually aku sendiri pon perasan yang badan aku memang makin berisi. Entah, seronok sangat makan kot. Orang cakap, lalu makan tuh sebab happy. Wakakakaka. Alhamdulillah, ngeh! Then, ada lagi mulut-mulut yang dok tegur pasal fizikal aku nih. Aku tak heran sangat. Huahuahuahua. Tapi bila laki aku sendiri pon tegur. Kena ahh amik port derrr. Gila kauuu! Hahahaa. 



Apit dok bunyi, p la jogging time dia dok skate tuh. Sebab memang dia main skate dekat kawasan taman rekreasi. Memang ramai pon orang yang dok jogging dekat situ. Huahuahuahua. Memula aku malas la jugak. Tak suka kot jogging. Aktiviti mengeluarkan peluh macam main netbal ke, badminton ke, macam tuh nak jugak aku. Nak suruh jogging memang lah amat malas. Tapi bila ada lagi mulut-mulut dok tegur kan, aku cakap dekat Apit, okay la jom beli kasut. Sebab memang takda pon running shoes.



So, last weekend keluar la p cari dekat QBay, kemain sangat sampai ke sana ye dak hehe. First masuk Asics, ada jugak yang berkenan. Selesa sangat. Sebab running shoes tuh ikot jenis tapak kaki kita bila kita letak atas tanah kan, bagi selesa support. Then takpa lah, nak tengok dekat Nike dulu. Sebab ingatkan boleh jumpa yang murah sikit dari dekat Asics, hahaha. Rupanya price dekat Nike mahal la sikit.


Tapi memang dah aku berkenan lagi yang dekat Nike ni. Aku suka la combination color dia. Even Apit tak berapa suka. Dia memang kurang gemar aku pakai color striking ni, ada kesah? Hahaa. Super selesa. Seriously. So, yeahhh he bought this for me! Mihmihmih




InsyaAllah. Akan ku cobaaaa sedaya upaya bagi kurus sikit demi sikit, gituuuuu! Bagi dapat weight macam memula bercinta dulu kot ehhhh? Wakakakaka! Long way to go kot. Lets kuatkan semangat, bebeh! :) 



HAHA!



Chill. Bye


No comments: