Friday, June 20

1st ANNIVERSARY

HAPPY 1st ANNIVERSARY FOR US! ALHAMDULILLAH :)




Entry lambat update. Haha.


Our 1st anniversary was on 7 June 2014. Yessss, our nikah date sama dengan date Hari Keputeraan YDP Agong. Ngeee!


Not so much celebration sebab on that date aku ada tradeshow kena handle dekat Alor Star. And event tuh pulak ada Skate Comp jugak. At first aku memang nak mintak excuse date tuh even di bayangi dengan triple pay and claim OT yang banyak hahahah! Tapi apa la sangat semua tuh kalau nak banding dengan special day ni kan, our 1st pulak kan.


Then aku tanya Apit, macam mana. Then, dia suruh aku p ja tradeshow tuh. Actually tradeshow tuh start from 5-8 June. Sebab katanya dia pon akan ke Alor Star jugak nak tengok kawan-kawan dia yang participate dalam comp tuh. Tapi aku mintak excuse sampai pukul 6 petang jela. Even suppose event tuh dari 10 pagi sampai 10 malam okay. Gila babi betoi letihhhh!


Makanya, 1st anniversary kami celebrate dekat Alor Star la lepas aku settle kerja pukul 6 petang tuh. Hehe, its okay. As long as we are happy together. Gittewww.


Alhamdulillah, syukur yang teramat sangat pada Allah Maha Penyayang dan Maha Pengasih memanjangkan jodoh kami sehingga ke hari ini. 

Semoga jodoh dan pernikahan aku dan suami kekal hingga ke syurga Allah.

Semoga apa jua dugaan dan rintangan selepas ini mampu untuk kami hadapi dan tangani seperti sebelum-sebelum ini. 

Semoga Allah murahkan rezekiNya pada kami dalam apa jua keadaan. 

Semoga kami di kurniakan zuriat yang soleh dan solehah yang dapat menjadi penyambung dan pengikat kasih sayang dan cinta kami. InsyaAllah!







Sepatutnya, 1st anniversary ini mungkin bersama-sama dengan anak kami. Tapi tu mungkin, atau sepatutnya, tapi perancangan Allah itu lebih baik dan Dia tahu apa yang sebaik-baiknya untuk kami. InsyaAllah, kami tak pernah putus mencuba, berusaha dan berdoa semoga rezeki dan peluang itu datang lagi. InsyaAllah.


Aku sayangkan suami aku. Aku sayangkan hubungan kami ini. Semoga Allah merahmati dan memberkatiNya sampai hujung nyawa. InsyaAllah, heee :)


Okay.


Byebye!

No comments: